A collaborative project between San Francisco Recreation and Park, the Kevin Durant Charity Foundation, Project Level, Project Impact and The Apexer. This is part of a larger project funded in part by Kevin Durant’s foundation, restoring basketball courts in some underprivileged neighborhoods.

The court re-opened in July and was painted by The Apexer, the famous San Francisco street-artist omni-present, the basketball court is so nice and colorful.

This basketball court is reminiscent of a well known basketball court in Paris.

Merci The Apexer, Merci Kevin Durant

 

Hayes Valley Playground, 598 Linden

Subscribe to our Newsletter Receive the Latest News from MerciSF

You have Successfully Subscribed!

Inscrivez-vous à notre newsletter pour recevoir les dernières infos de MerciSF

You have Successfully Subscribed!